Doordacht en coherent maatwerk.

Exclusief maatwerk in houten interieurs dankzij zeven generaties creatief vakmanschap en een jong, dynamisch team schrijnwerkers. Jan Verwerft is een familiebedrijf, gebouwd op waarden en tradities, verankerd in de relaties met de klant.

We creëren duurzame en doordachte meubelen en interieurs op maat, met aandacht voor techniek, creativiteit en materiaal. We bedenken, tekenen en voeren uit. Esthetiek is een gegeven. Eenvoud en logica staan voorop. Doordachte en coherente ontwerpen, ongekunsteld in hun opbouw en detaillering.

Klassieke en hedendaagse projecten.

Net als u houden we van een persoonlijke aanpak. Van schets tot oplevering werken we in nauw overleg met u als klant. Van ontwerp tot creatie en plaatsing: we volgen het gehele bouwproces, waar nodig in rechtstreekse dialoog met de andere aannemers op de werf.

Met oog voor de traditie in klassieke interieurs volgen en integreren we technologische ontwikkelingen en relevante trends. Ook voor hedendaagse ontwerpen in massief hout, plaatmateriaal en zorgvuldig geselecteerd fineer. Het samenspel tussen ambacht en een continue drang naar vernieuwing creëert realisaties die de tijd doorstaan.

Perfectie toont zich in efficiëntie, uitvoering en vindingrijkheid. Eigen vakmensen – een kleine groep specialisten – nemen met eer, gevoel en persoonlijke trots de verantwoordelijkheid voor elke opdracht. Tot in de details. En tot volledige tevredenheid.

Een nieuwe generatie kennis en vakmanschap.

De familie Verwerft staat synoniem voor zeven generaties schrijnwerkers. Die unieke expertise is vandaag de basis voor een rijkdom aan kennis in het atelier en hoogstaande subtiliteit. Uitdagingen worden realiteit. Zowel in ontwerp als in uitvoering. Sinds 1980 is Jan Verwerft gespecialiseerd in panelled rooms, massief houten boiseries en lambriseringen.

Met Bart Verwerft en Mattias Deboutte zet een nieuwe generatie het vakmanschap verder. Mattias is architect. Geboren uit een West-Vlaamse ondernemersfamilie bouwde hij professionele ervaring op bij gerenommeerde architectenbureaus. Bart is ingenieur. Hij kreeg de liefde voor het materiaal en het vak mee in het atelier van zijn vader.

Schoonheid van hout in tijdloze realisaties.

Hout is een levend, duurzaam en eerlijk materiaal. Een boom neemt decennia de tijd om te groeien. Daarom gaan we er met het grootste respect mee om en leeft de schoonheid van de natuur generaties lang verder in onze realisaties.

Deze nobelheid en rust projecteren we ook in het atelier: een creatieve plek vol licht, ruimte en leven voor materiaal, medewerkers, klanten en bezoekers. Het fysieke ambacht gaat hand in hand met een mentale balans. De kwaliteit van het eindresultaat weerspiegelt de omgeving waarin onze creaties tot stand komen.

Unieke projecten met kunstenaars en ontwerpers.

We zijn graag partner voor prototypes, interessante concepten en unieke ontwerpen. Want inspiratie is overal en integraal. Menselijke relaties voeden onze ambitie en motivatie. Kunstenaars, ontwerpers en vrije denkers wakkeren onze dromen en verbeelding aan.